Starity

Kirúgták a Met-gáláról, mert túl szexi volt Kylie Jenner mellett - erről vallott egy modell

2024. május 06. 13:01   |   Szerző: Four

A 26 éves Eugenio Casnighit azért rúgták ki napokkal ezelőtt, mert tavaly túl szexi volt.

hirdetés

Meglepő dologról számolt be Eugenio Casnighi, egy olasz modell: elmondása szerint azért rúgták ki a ma esedékes Met-gáláról, mert az előző évben "túl szexi volt", és magára irányította a figyelmet, mikor Kylie Jennernek segített. 

Casnighi szombaton mesélt arról TikTokon, hogy az idei gálán már nem fog részt venni, mert a szervezők pénteken kirúgták a fent említett okokra hivatkozva. A modell elmondása szerint eddig azért nem beszélt arról, hogy mennyi figyelmet kapott a tavalyi gála után, mert kötötte a titoktartási szerződése. 

A vicces az, hogy már kirúgtak, tehát azt mondok, amit akarok. (...) Tehát tulajdonképpen azt mondták, hogy "mivel magadra irányítottad a figyelmet, nem dolgozhatsz többé velünk. Sajnáljuk." Tavaly, amikor a gálán dolgoztam, azt mondták, hogy Kylie Jennerrel leszek egész este, és segítettem neki mindenben, amire szüksége volt. 

A modell hozzátette, hogy a meg nem nevezett ügynökség, akikkel dolgozott, illetve a Met-gála szervezői direkt modelleket kérnek fel arra, hogy segédkezzenek az est folyamán a vörös szőnyegre lépő celebeknek - mert így szeretnék elérni, hogy még többen figyeljenek rájuk. 

Szó szerint azt mondták, azért választottak engem, mert jobban szeretnének engem látni egy bizonyos celeb mellett. De amikor elkezdték fotózni azt a bizonyos celebet... ott álltam Kylie Jenner mellett, hát persze, hogy rákerültem a képre, és utána még engem okoltak. 

- mondta. 

Casnighi megosztott egy videórészletet is, amelyben Emma Chamberlain épp a Blackpink énekesnőjével, Jennie Kimmel készített interjút, és mindeközben ott állt Casnighi is, akire ráközelített a felvétel készítője. 

Egy másik videóban a modell hozzátette, szerinte lehetséges, hogy a Met-gála szervezői letettek a modellekkel való együttműködésről, mert egy másik kollégáját is ugyanúgy kirúgták, mint őt. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek