Starity

A nagy átváltozás: új külsőt kapnak a Bridgerton szereplői a 3. évadban

2024. május 06. 12:12   |   Szerző: Four

Az új évadban több szereplő is teljesen új megjelenést kap: nézd meg, milyen változások lesznek!

hirdetés

Nagy változásoknak lesznek tanúi a Bridgerton rajongói az új évadban: a főszereplő Nicola Coughlan és partnere, Luke Newton ugyanis teljesen új külsővel lesz látható. 

A Nicola által alakított Penelope az első két évadban sok citromsárgát és narancssárgát hordott, az új részekben azonban sötétebb, merészebb tónusokat, más szabású ruhákat és teljesen új frizurát illetve sminket visel. 

Penelope átváltozását csodálatos volt megtapasztalni. Teljesen máshogy éreztem magam tőle. 

- mondta Nicola. 

Erika Ökvist, sorozat a haj- és sminkfelelőse elárulta, eleinte Penelope karakterére az erős, világos színek voltak jellemzők, amik sokszor nem passzoltak a bőrtónusához, de az új részekben már a makeupja és a frizurája is sokkal felnőttebb, kifejezőbb lesz. 

Colin is sokat változik: 

Úgy érzi, végre felnőtt, érettebb lett, van egy konkrét célja. Sokkal magabiztosabb, határozottabb a hozzáállása.

- nyilatkozta Newton.

Jess Brownell, a Bridgerton készítője szerint az internet nem sokat tévedett, amikor Colint a harmadik évad fotói alapján "szexi kalóznak" keresztelte el. 

És a második évadban megismert Kate Sharma (Simone Ashley) is új gardróbot kapott: sokkal több kéket fog viselni, ami a Bridgertonokra alapvetően jellemző. 

A Bridgerton 3. évadának első fele május 16-án, a második fele június 13-án jelenik meg Netflixen - az előzetes ide kattintva látható. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek