Starity

Katy Perry egy francia modellel kavar

2012. március 10. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szemtanúknak feltűnt, hogy a divathéten meglehetősen közel került Katy Perry az egyik modellhez, aki nem mellékesen nagyon jóképű.

hirdetés
Katy Perry egy francia modellel kavar

Katyt a válása óta rengeteg férfival hozták össze, s most itt az újabb “áldozat”. Ezúttal a média nem Harry hercegre figyelt fel, hanem Baptiste Giabiconira, aki Katy mellett ült a divathéten (a Chanel-show-n), emellett pedig sikeres francia modell (jelenleg a Chanel arca). A mercurynews.com már egy párként emlegette őket.

Baptiste egyik barátja kikotyogta véletlenül, hogy a srác évek óta rajong Katyért, és szívesen összejönne vele, sőt, akár el is venné feleségül, ha kimondanák végre a válását az énekesnőnek. Egy másik forrás pedig elárulta, hogy szerinte Katy számára sem volt közömbös a fiú, mivel csak úgy izzott köztük a levegő.

“Többen voltak körülöttük, de úgy viselkedtek, mint egy szerelmespár. Nem mentek egymástól fél méterre távolabb, s folyamatosan flörtöltek egymással. Sugdolóztak, nevetgéltek, sőt, szerintem egy-két bók is elhangzott között. Emellett pedig nagyon, nagyon jól néznek ki együtt.”

Nem mellékesen Baptiste a világ legjobban fizetett modellje, emellett pedig énekel is. A show után Katyvel elmentek vacsorázni, ahol többen látták, hogy fogják egymás kezét, és rendkívül jól érzik magukat. A tegnapi nap pedig kávézni látták az új párt. A Sun pedig arról számolt be, hogy csütörtök este a páros egy ötcsillagos szállodát hagyott el, majd egy sétát tettek a környéken. A hotelből megerősítették, hogy Katy ott járt egy férfival.

Annyi biztos, hogy Katy szereti a külföldi férfiakat, hiszen előző férje brit volt, a jelenlegi barátja pedig francia. Mégis erős váltásnak érezzük Russell után a modell fiút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek