Starity

Katy Perry máris továbblépett?

2012. január 15. 10:10   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy állítólag nagyon kedvel valakit, a szülei pedig örülnének az új barátnak. Az anyukája igyekszik segíteni neki, hogy gyorsan kiheverje a válást.

hirdetés
Katy Perry máris továbblépett?

Katy Perry éppen egy nagyon nehéz időszakon megy keresztül válása miatt, bár rengeteg támogatást kap rajongóitól, barátaitól és a szüleitől is. Nemrég újra kék hajjal láthattuk, valamint lemondta a People's Choice Awardson való szereplését is, mert még nem érezte késznek magát fellépni.

Állítólag máris lehet szó olyasvalakiről, aki közel áll Katy szívéhez. Sokszor említgeti, mennyire bírja Tim Tebow-t. Az amerikai focistajátékos nemcsak jóképű, elbűvölő és intelligens, hanem egy hívő keresztény ember.

Katy anyukája, Mary Hudson meg van arról győződve, hogy a szívfájdalmakra a legjobb módszer, ha minél hamarabb újra beleszeretünk valakibe. Mary össze szeretné hozni a két fiatalt, méghozzá úgy, hogy a focistát abba a templomba hívja, ahol régen Katy is énekelt, és ahol a család gyakran megjelenik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek