Starity

Órák alatt elfogyott a Paramore kislemeze

2013. február 25. 13:01   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az Egyesült Királyságban is a Paramore kislemeze, a Now, melyet limitált kiadásban 1,07 dollárért vesztegettek – Magyarországon is. Kevesebb mint egy nap alatt elkelt mind.

hirdetés
Órák alatt elfogyott a Paramore kislemeze

Végre CD-s kiszerelésben is megjelent a Paramore új kislemeze, mely január 22-én debütált Now címmel. Míg a dalhoz forgatott videoklip február 11-én mutatkozott be, addig a szám fizikailag is „fogható” változata csak a minap jelent meg limitált kiadásban. A lemez ára 1,07 dollár volt – magyar pénznemben számítva körülbelül 230 forint.

A Fueled By Ramen – a Paramore kiadója – engedélyt adott a Paramore-Music.com-nak, hogy külföldre is szállíthassák a limitált darabszámú korongokat – összesen 18 darabot exportáltak, végül egy magyar rajongói oldallal karöltve összefogtak, hogy hazánkba is jusson pár darab az említett kislemezből. Magyarországon összesen kettő darab talált gazdára. Bár a szállítási költség tizenegyszer annyiba került, mint a lemez, a hazai rajongókat ez sem rendítette meg. Hivatalosan február 27-éig várták volna a rendeléseket, de órák alatt elfogyott az összes.

Az együttes most repülőről repülőre szaladgál, hiszen világ körüli turnéjuk február 12-én kezdetét vette. A koncertsorozat folyamán a banda Miklóshalmára is ellátogat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek