Starity

A szomszédba látogat a Paramore

2013. február 03. 23:11   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még nem volt hazánkhoz ilyen közeli helyszínen Paramore-koncert. Az együttes Nickelsdorf (Miklóshalma) városában fog fellépni.

hirdetés
A szomszédba látogat a Paramore

Még meg sem jelent a magukról elnevezett albumuk, de már az újon gondolkoznak, közben a Now című dalukhoz forgatják a videoklipet és még arra is ráérnek, hogy kozmetikumokat reklámozzanak. Megújult erővel tér vissza az együttes, melyet a legnagyobb visszatérők között tartanak számon. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy már megvannak a koncertdátumok és helyszínek.

Sokak örömére a rockbanda egy hazánkhoz meglehetősen közeli helyszínen is fellép; Miklóshalmán. Az együttes a Nova Rock fesztiválon ad koncertet június 16-án, ahol olyan fellépők lesznek még, mint a 30 Seconds To Mars, a Bullet For My Valentine, az A Day To Remember, a Bring Me The Horizon, az Asking Alexandria és még sokan mások.

A fesztivál június 14. és 16. között lesz megtartva, melyhez a napijegyek csak limitált kiadásban (3x1000 db) lesznek megvásárolhatóak a fesztivál előtt pár héttel. Bérlet már kapható, melyhez elővételben 41.000 forintért tudunk hozzájutni. Várhatóan a napijegyek sem lesznek sokkal olcsóbbak a bérletnél.

Érdekesség, hogy a fesztivált adó helyszínen mindössze 1500-an laknak és Győrből csak 45 percet kell utazni, hogy odaérjünk. Bővebb információt a Facebookon találnak magyar nyelven a szórakozni vágyók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek