Starity

Szájfényt és szemfestéket reklámoz Hayley Williams

2013. január 28. 15:03   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paramore énekesnője arcát és nevét adta a MAC hamarosan megjelenő kollekciójához.

hirdetés
Szájfényt és szemfestéket reklámoz Hayley Williams

Az énekesnőnek és bandájának nemrég debütált új dala az áprilisban megjelenő albumról, melyhez már a klipet forgatják, és közben az új lemezt tervezgetik, de elfoglaltságai ellenére arra is van ideje, hogy szájfényt és szemfestéket reklámozzon.

„Számos divattal foglalkozó weboldal informálódott Hayley hamarosan megjelenő kollekciójáról a MAC-kel” – írja a Paramore-Music. Április 15-én – pár nappal albumuk megjelenése után – mutatják be azt a kisebb kollekciót, melyhez a vörös hajú énekesnő arcát és nevét adta.

A kollekciót, mely szájfényt, szemfestéket, púdert és körömlakkot tartalmaz, csak online lehet megvásárolni, és csak Amerikában. Az árak 15 és 29 amerikai dollár között mozognak majd, azaz kb. 3300 és 6400 magyar forint körül fognak ingadozni.

Érdekesség, hogy a termékek neve egy-egy Paramore-ral kapcsolatos dologhoz köthető; a Daydreaming című szám nevét kapta az egyik szemfesték, és a Riot! című album nevét az egyik körömlakk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek