Starity

Új szerepekben a The Secret Circle sztárjai

2013. március 02. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brittany és Chris a The CW sorozatának megszűnése után új műsorokban kaptak szerepet.

hirdetés
Új szerepekben a The Secret Circle sztárjai

Miután tavaly egy évad után elkaszálta a The CW a The Secret Circle-t rengeteg rajongó aggódott a színészek sorsa miatt, azonban legtöbbjük sikeresen talpra állt a bukás után és újra a tévéképernyőre került. Phoebe Tonkin például megkapta Hayley szerepét a Vámpírnaplókban, ráadásul a hamarosan induló testvérsorozatban, a The Originalsban is biztosan jelen lesz, Shelley Hennig a Zach Stone Is Gonna Be Famous-ben kapott szerepet, Jessica Parker Kennedy pedig a 90210-ben tűnt fel. Most pedig még két volt boszorkány tér vissza a sorozatok világába Brittany Robertson és Chris Zylka személyében.

Britt a CBS hamarosan induló Under the Dome című sorozatában kapta meg Angie szerepét. A történet az USA-ban játszódik, alkotója Brian K. Vaughan és Stephen King regénye szolgált alapjául. A forgatásokat már elkezdték Wilmingtonban, a pilot azonban csak június 24-én kerül a csatorna műsorára.

Chris is a CBS egyik új szériájában, a Bloodline-ban lesz látható. A történet szerint egy fiatal, árva lány, Bird (Skyler Samuels) két ellenséges, gyilkosokkal teli család csatározásai kereszttüzébe kerül és annak érdekében, hogy kikerüljön innen meg kell találnia vérszerinti édesanyját és meg kell őt ölnie. A 27 éves színész Troyt fogja életre kelteni, akit szintén elvettek szüleitől és életét hadszíntéren kell élnie. Fiatal éveit a spártai kiképzőtáborban töltötte, ahol arra tanították, hogyan ellenálljon a kínzó fájdalmaknak. Társainak többségével ellentétben azonban ő nem vált érzelemmentessé és Birdhöz is erős kapocs fűzi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek