Starity

Jön a Vámpírnaplók testvérsorozata?

2013. január 15. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb hírek szerint készülőben van a The CW hatalmas sikerű produkciójának, a Vámpírnaplóknak spin-off sorozata, mely az Ősök történetét dolgozza fel.

hirdetés
Jön a Vámpírnaplók testvérsorozata?

Tagadhatatlan, hogy a The CW hatalmasat aratott a Vámpírnaplókkal, mely jelenleg a negyedik évadát éli. A kezdetektől magas nézettségszámot produkál és rajongótábora is egyre gyarapodik, így nem meglepő, hogy a legújabb hírek szerint a csatorna egy úgynevezett spin-off sorozatot készít a misztikus szériából.

Az Entertainment Weekly információi szerint még idén áprilisban, pontosabban 25-én fogják leadni az új sorozat bevezető epizódját, melyet a Vámpírnaplók jelenleg futó évadába ékelnek be, csakúgy, mint a Dr. Csont testvérsorozatának első bemutató részét, mely nemrég érkezett meg hazánkba is.

A cím nem túl meglepő, hiszen a The Originals, azaz Az Ősök név alatt fog futni, a főszerepben pedig a Klaust alakító Joseph Morgan lesz látható. Mellette valószínűleg testvérei, vagyis Claire Holt, Daniel Gillies és Nathaniel Buzolic is szerepet kapnak majd a sorozatban, a csinos vérfarkaslányt, Hayley-t megformáló Phoebe Tonkin viszont már biztos helyet szerzett magának.

A pilotban Klaus visszatér New Orleans francia negyedébe, melyet évszázadokkal ezelőtt segített felépíteni, emellett pedig ismét ördögi pártfogoltja, Marcel mellett fog kikötni.

Az első rész forgatókönyv írója Julie Plec lesz, aki munkáját folytatni fogja, ha berendelik az első évadot. A producerek Leslie Morgenstein és Gina Girolamo lesznek, Kevin Williamson azonban nem vesz részt a munkálatokban, hiszen a Foxon induló új sorozatára, a The Followingra fog összpontosítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek