Starity

Újabb sztárok csatlakoznak a 90210 stábjához

2012. augusztus 24. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat hamarosan kezdődik, a sztárok pedig ki-be sétálnak majd az új évadban.

hirdetés
Újabb sztárok csatlakoznak a 90210 stábjához

Néhány hete hozták nyilvánosságra a hírt, miszerint Carly Rae Jepsen látható lesz a 90210 készülő évadjában. A népszerű énekesnő mellett Nelly Furtado és Carmen Electra is helyet kapott a show-ban egy-egy epizód erejéig.

A nellys rész novemberben kerül majd adásba, melyről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az énekesnő saját magát fogja alakítani benne, vagyis egyik dalát fogja majd előadni a fiataloknak. Electra viszont egy Vesta nevű hölgyet fog életre kelteni, aki egy modern burleszk társulat tagja, melyhez Silvernek is köze lesz.

Rajtuk kívül biztosan felbukkan még az ötödik évadban a híres úszó, Ryan Lochte, őt az október 29-ei részben láthatjuk, de a Secret Circle Melissája, azaz Jessica Parker Kennedy is feltűnik majd a harmadik epizódban, mint nyomozó. Továbbá, a pletykák szerint, Jason Thompson, Sammy AdamsDenise Richards és Lindsey McKeon is aláírt egy-egy epizódszerepre szóló szerződést a készítőkkel.

A régi szereplők közül pedig, mint arról már korábban is írtunk, Teddy Montgomery (Trevor Donovan) és Debbie Wilson (Lori Loughlin) is visszatér majd. Azonban a sok-sok új vagy ismert arc mellett két szereplőtől búcsúznunk kell – mégha nem is örökre –, ők Ivy Sullivan (Gillian Zinser) és Austin Tallridge (Justin Deeley).

A jó és rossz hírek ellenére is bizton állíthatjuk, október 8-ától újabb izgalmas szezont követhetünk nyomon, mely tartalmazni fogja a 100. epizódot is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek