Starity

90210: Amit a folytatásról tudni kell

2012. augusztus 21. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerikában ősztől indul a 90210 ötödik évada, ezért összeszedtünk néhány információt az új epizódokról.

hirdetés
90210: Amit a folytatásról tudni kell

A 90210 hazai rajongói a Pro4 jóvoltából az összes eddig Amerikában vetített évadot láthatták, hisz a csatorna mind a négy szezont levetítette. A tengerentúlon pedig nemsokára startol az ötödik is, amely reméljük, hazánkba is megérkezik a közeljövőben. Ennek örömére úgy döntöttünk, összeszedünk néhány fontos információt az új évadról.

A kezdés

Stuart Gilliard rendezésében október 8-án startol az amerikai CW csatornán az ötödik évad nyitóepizódja, amelynek forgatókönyvét Allen Clary jegyzi.

Különleges epizódszereplők

Azt egy ideje tudni lehet, hogy a Call Me Maybe című világsláger előadónője, Carly Rae Jepsen az ötödik szezonnyitó epizódban is előadja népszerű dalát, de nemcsak ő, hanem a Blow Up című szerzeménnyel nagy sikert arató Sammy Adams is feltűnik majd a sorozatban.

Visszatérések évada

Teddy Montgomery visszatér az új évadba, ám azt még nem tudni, hogy pontosan mennyi epizódban láthatjuk. Rajta kívül pedig egyes hírek szerint Debbie Wilson is hazautazik, méghozzá Dixon miatt.

Búcsú két szereplőtől

Bizonyára sokan nem örülnek majd, de Ivy Sullivant kiírták a sorozatból. Azért nem kell annyira szomorkodni, vendégszereplőként ugyanis egyszer-egyszer visszatér majd. A negyedik évad kedvenc karakterétől, Austin Tallridge-től is el kell búcsúznunk, ám az írók nem tartják lehetetlennek azt, hogy visszaírják a produkcióba.

Kétséges visszatérés

Harry Wilson visszatérése ésszerű lenne Dixon miatt, ám a karaktert megformáló Rob Estes nem akar szerepelni a produkcióban, úgyhogy nem biztos, hogy sikerül meggyőzniük a készítőknek. Dixon, azaz Tristan Wilds karakterének szereplése is kétséges, ám lehet, hogy a készítők csak azért ilyen sejtelmesek az ügyben, hogy több nézőt vonzzanak a tévékészülékek elé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek