Starity

Taylor Swiftnek is megszállott rajongóval akadt dolga

2013. május 15. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

El akart úszni a country-csillag óceánparti házához a férfi, terve pedig majdnem sikerült is.

hirdetés
Taylor Swiftnek is megszállott rajongóval akadt dolga

Ashley Tisdale után Taylor Swiftnek sikerült kifognia is egy igen elszánt rajongót, aki ma reggel úgy döntött, hogy röpke 2 mérföldet úszik azért, hogy eljusson kedvence új Rhode Island-i villájához – adta hírül a TMZ egy nappal a High School Musical sztárjának inciednse után.

Május 15-én, szerdán hajnali 2:20 körül tartóztattak le a rendőrök egy 22 éves férfit egy mérfölddel Taylor otthonától, amint az éppen a vízből jött ki. Amikor a zsaruk megkérdezték tőle, hogy mit csinál ilyenkor a jéghideg óceánban, a férfi azt válaszolta, hogy épp most fejezte az úszást, mellyel az volt a célja, hogy meglátogassa Swiftet. Egy forrás elmondása szerint az elvakult rajongó egészen Taylor saját tengerparti részéig elúszott, ott azonban meglátta a biztonsági őröket és visszafordult.

A férfit a közeli rendőrőrse vitték, ahol azonnal őrizetbe is vették, a betolakodás miatt pedig már Taylor biztonsági őreivel is felvették a kapcsolatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek