Starity

Megszállott rajongóval gyűlt meg Ashley Tisdale baja

2013. május 14. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több, mint tizennyolcezer tweettel bombázta meg a fanatikus férfi a színésznőt, majd megjelent otthonában is.

hirdetés
Megszállott rajongóval gyűlt meg Ashley Tisdale baja

Ashley Tisdale sem úszta meg a megszállott rajongókkal való küzdelmet, mivel legutóbb neki is nehézséget okozott egy igen elszánt imádója, aki miatt teljesen jogosan kiborult. A férfi ugyanis több, mint 18 ezer üzenetet küldött a színész-énekesnőnek, ráadásul állítólag meg is látogatta őt saját otthonában – adta hírül a TMZ.

A Los Angeles-i rendőrség azután indított vizsgálatot az a bizonyos személy ellen, amikor kiderült, hogy nem csak 18.888 üzenettel bombázta meg a Twitteren 2012 novemberétől Ashley-t, hanem olyan messzire elmerészkedett, hogy még lakását is képes volt felkeresni.

Néhány üzenetet olvasva nem is meglepő, hogy az egykori Disney-csillag teljesen kiakadt, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy első számú rajongójának mentális problémái lehetnek, mivel többek között bevallotta, hogy őrülten szerelmes Ashley-be és még testét is felajánlotta neki, máskor viszont a legjobb barátjának szólította és azt írta, hogy még 20 év múlva is ugyanígy fog érezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek