Starity

Alkoholmérgezés okozta volna Cory halálát?

2013. július 16. 20:08   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb részletek kerültek napvilágra Cory Monteith tragikus halálával kapcsolatban.

hirdetés
Alkoholmérgezés okozta volna Cory halálát?

A Glee egykori Finn Hudsonját holtan találták a hétvégén, vasárnap hajnalban a vancouveri hotelszobájában. Az okok továbbra sem ismertek, azonban nyilvánosságra hozták azokat az információkat, miszerint a hotelszobában rengeteg mennyiségű alkoholt találtak, és egyéb, egyelőre ismeretlen anyagra bukkantak.

Azonban a halál pontos okát csak a boncolást követően tudják nyilvánosságra hozni, hétvégén – adta hírül az E! News. Egy forrás elismerte, hogy azon a bizonyos éjszakán a barátaival mulatott a sztár, és alkoholt is fogyasztott, de szerinte nem olyan mennyiségben, ami mérgezést vagy halált okozna.

Már régóta ismert volt, hogy Cory Monteith alkohol-, illetve drogproblémákkal küzdött 13 éves kora óta, amelyet több rehabra vonulással próbált megszüntetni, de nem járt teljes sikerrel. Legutóbb áprilisban vonult be egy elvonóra, amiben menyasszonya, Lea Michele is százszázalékosan támogatta, bár az intézményt a színész hamarabb elhagyta, mint ahogy azt lehetett volna.

A halála egész Hollywoodot megrázta, rengeteg barátja, kollégája, illetve rajongója nyilvánította ki részvétét. Továbbá Lea Michele sajtósa médiatilalmat kért, hogy tisztességben és nyugalomban tudják gyászolni a fiatalon elhunyt színészt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek