Starity

Avril Lavigne se ítéli el Miley Cyrust

2013. szeptember 26. 16:04   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avrilt az iHeartRadio Music Fesztiválon faggatták Miley Cyrusról, akiről nem nyilatkozott megvetően, néhány korábbi kollégájával ellentétben.

hirdetés
Avril Lavigne se ítéli el Miley Cyrust

Az idei iHeartRadio Music Fesztiválon számos híresség lépett a színpadra, köztük Avril Lavigne is, akit faggattak a friss házaséletéről: „Imádom, nagyon boldogok vagyunk! Chad sokat utazik, én is sokat utazom, de azért megpróbáljuk a lehető legtöbb időt együtt tölteni és támogatjuk egymást - mondta Lavigne, aki korábban már volt házas, Deryck Whibley-val, majd hozzátette, nem tervezte, hogy ismét egy rocksztárhoz megy hozzá – De nincs baj, mert ő igazán megérti, amit csinálok

Ezen kívül számos hírességgel összebarátkozott, mint például Rebel Wilsonnal, de az énekesnő azt is megosztotta velünk, hogy milyen jó érzés volt Drake-kel találkozni: „A legjobb rész az volt, amikor néztem Katy Perryt, és Drake ott figyelt. Annyira izgatott volt, hogy találkozhat velem. Azt mondta, »Hallgatom a Growing Up zenédet«, mire én: »Ó, Istenem! Hány éves is vagy?« Amire azt felelte: »26. Különleges helyet foglalsz ám a szívemben«.”


Rebel Wilson és Avril Lavigne (Fotó: Facebook)

Akit még megkedvelt a kanadai szupersztár, az az exhibicionizmussal küzdő Miley Cyrus volt, így megkérdezték Lavigne-t, hogy szerinte tiszteletlen volt-e az MTV Video Music Awards-on tett fellépése: Ez igazából nagyon vicces, mert az én menedzserem kezei alatt van ő is. Most azt csinálja, amit jónak lát, annyira jó neki.”

Nos nem lepődünk meg, hogy így nyilatkozott kolléganőjéről Avril, hisz mostanában nem egy ötletet kapott a viselkedést illetően a Wrecking Ball énekesnőjétől: most már Lavigne is a melltartóját és a nyelvét mutogatja, mint évekkel ezelőtt, amire a rajongók csak annyit mondanak: Never Growing Up, azaz sosem fog felnőni.

A pénteken 29. születésnapját ünneplő énekesnő ezután ismét a férjéről és ünnepi terveiről beszélt: „Dél-Amerikában van a Rock in Rio Fesztiválon a Nickelbackkel, de visszarepül Los Angelesbe a szülinapomra. Ott lesz aznap reggel és ez minden, amit csak szeretnék a szülinapomra, olyan izgatott vagyok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek