Starity

Klippremier: Samantha Jade — Soldier

2013. november 15. 17:05   |   Szerző: Gabor28

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 15-én, ma jelent meg Samantha Jade-nek sorban a harmadik kisfilmje, a Soldier.

hirdetés
Klippremier: Samantha Jade — Soldier

A Soldiert már a hét eleje óta játsszák a rádiók. Sorban a második kislemez a debütáló albumáról, melynek címét még homály fedi. Ugyan Samantha Jade címmel jelent már meg album a neve alatt, de az az X-Factorban elhangzott feldolgozásokat tartalmazza.

Samantha most sem hazudtolja meg magát, egy pörgős, modern számot kaptunk, mely valószínűleg az egész albumát jellemezni fogja. A dal saját tapasztalatán alapul. „Nemcsak egy egyszerű párkapcsolatról szól, hanem a másikért való küzdelemről, vagy a küzdelemről, hogy elérd, amire vágysz.” Egyes pletykák szerint a dal barátjának szól, akivel nemrég szakítottak.

A kisfilm egy csöppet erotikusra sikerült, tekintve, hogy Samantha legtöbbször egy melltartóban vagy hálóingben szerepel, de megmaradt az ízlésesség határain belül. Sammi mellett megjelenik „barátja” is akit legtöbbször csak homályosan láttat a kamera, talán ezzel is hangsúlyozva az elérhetetlenségét.

A tavalyi év X-Factor-nyertese nem unatkozik, amellett, hogy a Firestarter platinalemez lett, idén két Aria Awardra is jelölték, elindította saját ékszerkollekcióját a DIVA kiegészítőket gyártó céggel és még egy, az INXS ausztrál bandáról szóló minisorozatban is szerepel, ahol Kyle Minogue bőrébe bújik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek