Starity

Samanta Jade lesz Kylie Minogue

2013. július 30. 21:09   |   Szerző: Gabor28

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Never Tear Us Apart című ausztrál TV-filmben a fiatal Kylie Minogue-ot Samantha Jade kelti majd életre.

hirdetés
Samanta Jade lesz Kylie Minogue

A tavalyi év ausztrál X-Faktorjának nyertese, Samantha Jade játssza majd a fiatal Kylie Minogue-ot egy életrajzi TV-filmben, amely az INXS ausztrál rockbanda életét dolgozza fel. A forgatást már elkezdték Melbourne-ben, és valószínűleg még ebben az évben adásba kerülhet a Seven Networkön.

„A Never Tear Us apart az INXS banda 6 tagjára fog koncentrálni, valamint a művészi és érzelmi kapcsolatra az INXS két fő eleme, azaz Michael Hutchence és Andrew Farris között. A kétrészes drámában végigkövethetjük a banda felemelkedését a nemezetközi sikerig: 10 album, több ezer koncert, a felejthetetlen fellépés a Wembley Stadiumban. Majd pedig a szomorú véget, Michael halálát. Ez egy autentikus betekintés a kulisszák mögé, mely megmutatja mi is történt igazából: Gyerekkori barátok Sydney-ből, akik a világ egyik legnagyobb rockbandájává lettek, mindezt a zene, a siker és a tömeg mögé pillantva” – olvasható a csatorna oldalán.

Kylie 1987-ben találkozott először a banda frontemberével Michael Hutchence-szel, ám ekkor még a neighboursbéli kollégájával, Jason Donovannel járt. Azonban 1989-ben már hivatalosan is egy párt alkottak.

Kerrie Mainwaring, a film prodeucere a következőket nyilatkozta Samantháról: „Tudtuk, hogy egyszerűen nem nézhetünk át Samanthán, amikor Kylie-t castingoltuk. Csak rá kell nézz az arcára és rájössz, ő a tökéletes választás. És az, hogy énekesi háttérrel érkezik, csak még tökéletesebbé teszi az egészet...”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek