Starity

Klippremier: Samantha Jade - Firestarter

2013. július 13. 12:12   |   Szerző: Gabor28

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap, azaz július 12-én jelent meg az ausztrál tehetség legújabb videoklipje a Firestarter című dalhoz.

hirdetés
Klippremier: Samantha Jade - Firestarter

Samantha Jade karrierje igen rögösnek mondható. Pályafutása 2006-ban indult amikor is felénekelte a Step Up című film betétdalát. Innentől azonban a lejtő következett és lemezkiadója debütáló albuma felvételei közben ejtette a fiatal lányt. Csalódottságában visszaköltözött Ausztráliába és apja gyárában kezdett el dolgozni.

Az újabb fordulópont 2012-ben következett be, amikor is jelentkezett az Ausztrál X Factor 4. szériájába, ahol ugyan háromszor is párbajoznia kellett, mégis ő lett az évad nyertese, ezzel pedig az ausztrálok első női X Factor-győztese.

Készülő albumának első kislemeze a Firestarter, mely június 28-adikán debütált az iTunes-on. Azóta az ARIA (Australian Music Sales Chart) 9. helyére kúszott fel, valamint az X-Factor 5. szériájának promotálásához is felhasználták. A dalt egyébként maga Sammy írta.

A klip története nem túl sokatmondó. Az énekesnő fel alá járkál vagy éppen kisebb táncmozdulatokat tesz, majd a végén közelebbi kapcsolatba kerül az egyik félmeztelen táncossal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek