Starity

Miley Cyrus Jared Letóval kavar?

2014. február 19. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywood már kitermelt néhány furcsa párt a világnak. A hírek szerint Miley Cyrus és Jared Leto alkotja a legújabb meglepő kombinációt.

hirdetés
Miley Cyrus Jared Letóval kavar?
Fotó: Kevin Mazur/Getty Images

Néhány napja még attól volt hangos a sajtó, hogy Miley Cyrus kiakadt volt vőlegénye, Liam Hemsworth és Nina Dobrev újkeletű kapcsolatán, ám úgy tűnik, annyira mégsem vette a szívére a dolgot, hiszen az Us Weekly információi szerint ő sem magányosan tölti idejét: a lap arról számolt be, hogy az egykori Disney-sztár és az Oscar-díjra jelölt Jared Leto között alakul valami.

Miley ugyan most éppen a turnéjával borzolja a kedélyeket, de állítólag Jareddel már ismerik egymást egy ideje, és február elején a 21 éves énekesnő ott is aludt a 42 éves színész-zenésznél.

Szeretik jól érezni magukat, szeretnek a művészetről és a zenéről beszélgetni és mindketten kényelmesen érzik magukat meztelenül - mondta a lapnak egy informátor.

Komoly kapcsolatot persze senki ne várjon, hiszen Jared elvből nem tart barátnőt, Miley eljegyzése pedig nemrégen bomlott fel, ezért valószínűleg ő sem akar még életre szóló elköteleződést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek