Starity

Miley Cyrust sokkolta Liam és Nina

2014. február 14. 17:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrust ledöbbentette a hír, amikor megtudta, hogy Liam Hemsworth és Nina Dobrev randiznak.

hirdetés
Miley Cyrust sokkolta Liam és Nina

Miley Cyrus és Liam Hemsworth viharos kapcsolatának tavaly hivatalosan is vége lett, amelyet az énekesnő magamutogatással és minél több botránnyal igyekezett felejteni. Mindkettejüket nagyon megrázta az eljegyzés felbontása, ám Liam hamarabb talpra állt, mint a twerk királynője: legutóbb már Nina Dobrevvel látták együtt egy bárban.

A páros híre nemcsak a rajongókat, hanem Miley-t is rendesen megdöbbentette, egy forrás szerint még jelenleg futó Bangerz turnéját is félbe akarta szakítani, annyira letörték a hallottak.

„A turné segít neki elterelni a gondolatait Liamről, és amúgy sincs más választása, hiszen nagyon kell koncentrálnia. Ám amikor meghallotta, hogy Liam és Nina együtt voltak, nagyon lesújtotta őt a dolog, és nem akart semmit sem csinálni. Már egy jó ideje nem beszéltek. Próbál nem gondolni rá, és nem törődni a lányokkal, akikkel Liam együtt van, de nagyon gyötrődik” – mesélte egy forrás a Hollywood Life-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek