Starity

Hallgasd meg az All Time Low legújabb stúdióalbumát!

2015. április 06. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan a holnapi napon kerül az üzletek polcaira a marylandi pop-punk zenekar hatodik stúdiólemeze, melyet a Future Hearts címre kereszteltek a srácok.

hirdetés
Hallgasd meg az All Time Low legújabb stúdióalbumát!

A fennállásának 11. évfordulóját ünneplő, idén hazánkba is ellátogató All Time Low a tavalyi év folyamán rögzítette legújabb stúdiólemezét, mely a Future Hearts címet kapta. A korong produceri feladatait John Feldman látta el, aki korábban olyan előadók albumain működött közre többek között, mint Ashlee Simpson, Hilary Duff, a Good Charlotte, a Panic! At The Disco, a Papa Roach, a Black Veil Brides vagy a Sleeping With Sirens .

A Hopeless Records által forgalomba hozott Future Heartson 13 szerzemény kapott helyet, többek között a már korábban megismert és megszeretett Something's Gotta Give, a Kids In The Dark és a Blink-182-ból ismert Mark Hoppusszal közös kollaboráció eredménye, a Tidal Waves.

A zenekar jelenleg az Egyesült Államokban turnézik, és majd csak júniusban veszik Európa felé az irányt a srácok. Hazánkban a STRAND Fesztivál keretein belül, Zamárdiban állnak majd színpadra augusztus végén.

További érdekesség, hogy Alex Gaskarth és Jack Barakat lesz majd a házigazdája a július 22-én második alkalommal megrendezésre kerülő Alternative Press Music Awardsnak, mely díjkiosztón múlt évben két kategóriában vihettek haza díjat, és idén is jelölve lettek Legjobb basszusgitáros, Legjobb dobos és Legelkötelezettebb rajongók kategóriákban.


Fotó: Facebook/All Time Low

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek