Starity

STRAND Fesztivál: megvannak a fellépők!

2015. március 25. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi hatalmas érdeklődés miatt idén ismét megnyitja kapuit a STRAND Fesztivál augusztus 19-e és 22-e között a Balaton partján.

hirdetés
STRAND Fesztivál: megvannak a fellépők!

2013-ban került először megrendezésre a Balaton partján a STRAND Fesztivál, mely olyan hatalmas tömeget vonzott mind hazai, mind külföldi viszonylatban, hogy a szervezők tavaly is megrendezték az eseményt – és természetesen idén sincs ez másképp!

A tavasz beköszöntével a szervezők sorra teszik közzé kedvenc hazai fesztiváljaink fellépőinek listáját, így a Sziget, a Fezen és a Volt után a STRAND is bepillantást engedett a vendégek névsorába a mai napon. Ennek köszönhetően megtudhattuk, hogy a 2015-ös idényben is érdemes lesz ellátogatni Zamárdiba.

Természetesen a STRAND a hazai fellépők mellett külföldi hírességeket is hazánkba csábít, így a látogatóknak lehetősége nyílik élőben látni a Simple Plant, az All Time Low-t, a New Found Gloryt, és Steve Aokit, ami pedig hazai kedvenceinket illeti, színpadra lép majd a Tankcsapda, a Quimby, a Punnany Massif, Ákos, az Irie Maffia, Péterfy Bori & Love Band, a Supernem, a Halott Pénz, az Anna and the Barbies, a Subscribe, a Mary Popkids, a Carbonfools és még sokan mások.

Ami a jegyárakat illeti, az érdeklődőknek április 15-éig van lehetőségük a kedvezményes jegyeket elővételben megvásárolni, aminek értelmében a négynapos bérlethez 14.990 Ft-ért lehet hozzájutni, a napijegyért pedig 6.500 Ft-ot kell fizetni. Aki pedig kedvet érez, hogy a STRAND-bérletét a Volt Fesztiváléval vagy épp a B.my.Lake-ével kombinálja, annak szintén lehetősége van elővételben kedvezményes jegyeket váltani itt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek