Starity

Véget ért a Strand Fesztivál

2014. augusztus 26. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 23-án ért véget hazánk egyik legnagyobb fesztiválja, a Zamárdiban megrendezett Strand Fesztivál.

hirdetés
Véget ért a Strand Fesztivál

Államalapító ünnepünkön, augusztus 20-án vette kezdetét Zamárdiban a Strand Fesztivál, mely négy nap alatt hazánk legnagyobbjai mellett olyan neves előadókat sorakoztatott fel színpadain, mint a Papa Roach, a Knife Party vagy John Newman.

A Balaton partján megrendezett négynapos rendezvény során ugyan az időjárás nem mindig kedvezett a fesztiválozóknak, ennek ellenére több ezren látogattak ki a mulatságra, mely a visszajelzések szerint egybehangzóan frenetikus volt! A fesztiválon színpadra állt hazai hírességeink elmondása szerint a Strand közönsége messze a legjobb, ám külföldi vendégeink bevallása szerint sem hasonlítható semmihez a Zamárdiban összegyűlt közösség által közvetített energia.

A fesztivál szervezői a rockzenekedvelők mellett a disco, a house, a dubstep és az elektronikus zenét előnyben részesítő rajongóknak is kedveztek, így a négy nap allatt fellépett Karányi, Julia Carpenter és Wilkinson is, valamint megfordultak hazánk legnagyobb kedvencei, a Tankcsapda, Odett, a 30Y, a Punnany Massif, CopyCon, a Quimby, a The [hated] Tomorrow, Majka & Curtis, a Hősök, a Fish!, az Anti Fitness Club, a Supernem és Péterfy Bori is.

Míg a nagyobb színpadokon koncertekkel szórakoztatták a fellépők a közönséget, addig a Diákhitel Kávézóban különböző beszélgetős és tanácsadó műsoroknak lehettek részesei a vendégek. Összességében nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy a Strand Fesztivál méltán nevezhető hazánk egyik legnagyobb fesztiváljának és ugyan végetértével lezárult a fesztiválszezon, máris tűkön ülve várjuk, milyen fantasztikus programokkal lepnek meg minket jövőre a szervezők.


Fotók: Facebook/Strand Fesztivál (Szemerey Bence)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek