Starity

Új dallal tért vissza a Simple Plan

2015. június 23. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A négy évet felölelő pihenő után végre visszatért a zenei életbe a Pierre Bouvier vezette montreali ötös.

hirdetés

Hosszú várakozás után végre megtörte a csendet a montreali punk-rock csapat, ugyanis két nappal ezelőtt feltöltésre került visszatérő szerzeményük, a Saturday. A Pierre Bouvier vezette ötös legutóbbi stúdióalbuma 2011 júniusában került az üzletek polcaira, így a srácok igencsak megváratták a már tűkön ülő rajongókat. 

Érdekesség, hogy a zenekar jelenleg is készülő ötödik nagylemezén olyan előadókkal dolgozik együtt, mint a Blink-182 éléről ismert Mark Hoppus és az All Time Low frontembere, Alex Gaskarth, így ütős korongra készülhetnek a rajongók. Arról azonban egyelőre nincs információ, hogy mikorra várható az új album debütálása, ám hangzásvilágát tekintve minden bizonnyal a már jól megszokott stílust követi majd.

A srácok egyébként a színpadokra is visszatérnek, ugyanis a nyarat turnézással töltik, így augusztus 19-én hazánkban is tiszteletüket teszik a STRAND Fesztivál nagyszínpadán Zamárdiban. Le ne maradjatok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek