Starity

Khloe Kardashian és Lamar Odom kapcsolata erősebb, mint valaha

2015. november 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, pozitív visszhangja is van Lamar Odom túladagolásának, hiszen visszakapta a feleségét.

hirdetés
Khloe Kardashian és Lamar Odom kapcsolata erősebb, mint valaha
Fotó: E!

Mint arról már korábban beszámoltunk, október elején szállították kórházba Lamar Odomot túladagolással, akit egy rövid ideig gépek tartottak életben. A sportoló csodával határos módon felébredt a kómából, mi több: felesége, Khloe Kardashian is megenyhült irányában, és visszavonta a házasságuk felbontásával kapcsolatos kérelmét, melyet 2013 decemberében nyújtott be a bíróságnak.

Csodával határos módon Lamar a gyógyulás útjára lépett, segítséggel ugyan, de már elhagyhatja kórtermét is, ám messze még a teljes felépülés, ahová egy elvonókúra is vezet. A férfi számára azonban mégis az a legfontosabb momentum, hogy visszakapta a feleségét, akivel bldogabb, mint valaha! Kapcsolatukról Khloe mesélt:

Úgy gondolom, mindig is nyitott voltam a Lamarral való kapcsolatomat illetően, és elmondhatom, hogy soha egyetlen percet sem bántam meg. Sokat tanultam a mostani esetből, de legfőképpen azt, hogy az ember soha nem tudhatja előre, mi fog történni az életben.

A 31 éves szőkeség arról is őszintén mesélt a Yahoo! szerkesztőjének, Joe Zee-nek adott interjújában, hogy elérkezettnek látja az időt arra, hogy családot alapítson, mely témáról nemrégiben nővérével, Kim Kardashiannal folytatott mélyenszántó beszélgetést.

Mindenképp szeretnék gyerekeket. Kim arra próbált rávenni nemrég, hogy fagyasztassam le a petesejtjeimet, én meg csak azt kérdeztem tőle: Basszus, milyen öregnek gondolsz engem?

– elevenítette fel Khloe, akinek ugyan nincsenek saját gyerekei, ám volt alkalma megtapasztalni az anyaság örömeit, mivel Lamarral együtt nevelték a férfi korábbi kapcsolatából származó gyerekeit, Destinyt és Lamar Jr-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek