Starity

Lamar Odom felébredt a kómából

2015. október 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sportoló négy napig feküdt kómában, ám orvosai szerint a felébredéssel még messze nincs túl a nehezén.

hirdetés
Lamar Odom felébredt a kómából
Fotó: Lamar Odom / Facebook

Mint arról már beszámoltunk, Lamar Odomot kedden szállították kórházba öntudatlan állapotban, orvosai pedig arra a diagnózisra jutottak, hogy kábítószer-túladagolásnak köszönheti siralmas állapotát, ami odáig romlott, hogy lélegeztető gépre kellett őt kapcsolni. Állapotát illetően egy benfenntes úgy nyilatkozott a minap, hogy agykárosodást is szenvedhetett, ám ennek valószínűségével és mértékével orvosai sem voltak tisztában.

Pénteken azonban váratlan, és már-már csodaszámba menő dolog történt, ugyanis a kosárlabdázó kinyitotta a szemeit, és köszöntötte az ágya mellett az állapotában bekövetkező változásra várakozó exfeleségét, Khloe Kardashiant, majd hüvelykujja feltartásával jelezte: minden rendben.

Lamar azóta szerencsére a gyógyulás útjára lépett, állapotáról azonban sem a család, sem a sajtószóvivője nem hajlandó beszélni, így csupán reménykedhetünk abban, hogy teljesen felépül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek