Starity

A gyógyulás útjára lépett Lamar Odom

2015. október 26. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan, de biztosan halad a gyógyulás ösvényén a nemrégiben még eszméletlen állapotban heverő sportoló.

hirdetés
A gyógyulás útjára lépett Lamar Odom
Fotó: Facebook / Lamar Odom

A hónap elején szállították eszméletlen állapotban a kórházba Lamar Odomot, akit egy rövid ideig gépek tartottak életben, majd csodával határos módon családja legnagyobb megkönnyebbülésére felébredt a kómából.

A férfi még mindig nagyon gyenge, és folyamatos ápolásra szorul, ám szerencsére jobban érzi magát, és már rövidebb sétákat is tehet az őt kezelő Las Vegas-i Sunrise kórház folyosóján.

Lépésről lépésre halad, de már jobban érzi magát. Még mindig kezelés alatt áll, de napról napra javul az állapota. Khloe két napra hagyta csak el a kórházat, és azóta is folyamatosan látogatja minden nap, de már nem marad bent egész napra, hiszen Lamar jobban van, ő pedig szeretne egy kis énidőt adni neki, hogy addig a gyerekeivel lehessen

– árulta el egy benfenntes az Us Weeklynek.

Lamarnak nemcsak azért volt szerencséje, mert súlyos túladagolása után visszatért az életbe, hanem felesége, Khloe Kardashian is hajlandó volt szemet hunyni a korábbi nézeteltérések fölött, és visszavonta a nemrégiben beadott válókeresetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek