Starity

Mégsem válik Khloe Kardashian és Lamar Odom

2015. október 22. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érzelmekben gazdag másfél hét áll Kardashianék mögött, de szerencsére minden a legjobban alakul.

hirdetés
Mégsem válik Khloe Kardashian és Lamar Odom
Fotó: Jake Holly

Még tíz nap sem telt el azóta, hogy Lamar Odomot öntudatlan állapotban szállították kórházba, a Kardashian-Jenner család tagjai pedig a csodában reménykedtek, ugyanis a férfi napokig kómában feküdt egy Los Angeles-i kórház kórtermében. Lamar orvosai arra a diagnózisra jutottak a sportoló állapotával kapcsolatosan, hogy kábítószer-túladagolást szenvedett, és arra figyelmeztették a beteg ágya mellett szobrozó famíliát, hogy hosszú ideig is eltarthat, míg a férfi kijön a kómából.

Lamar azonban csodálatos módon felébredt, és elsőként Khloe Kardashiannal kommunikált, aki el sem mozdult az ágya mellől, mióta megtudta, mi történt férjével, aki ellen júliusban adta be a válókeresetet. Már az is csodával ér fel, hogy Lamar felébredt, ennek örömére pedig Khloe elhatározta: ha már az élettől új esélyt kapott a férfi, akkor tőle is megérdemel egyet, hogy megmentsék megromlott házasságukat.

Az E! News értesülései szerint Khloe védőügyvédje, Laura Wasser még szerdán ellátogatott a bíróságra, és előterjesztette, hogy védence vissza kívánja vonni a házassága felbontásával kapcsolatos kérelmét.

Lamarra ugyan még hosszú felépülés vár, hiszen továbbra is kórházi megfigyelés és ápolás alatt áll, valamint egy elvonókúrán is részt kell vennie, ám rajongói szerint mindez nem olyan nagy ár, ha azt vesszük, hogy szerencsésen túlélt egy túladagolást, és még élete szerelmét is visszakapta. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek