Starity

Kelly Clarkson tiszta vizet öntött a pohárba Dr. Luke-kal kapcsolatban

2016. március 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igencsak rájár a rúd mostanában Dr. Luke-ra. A producer ugyanis évek óta pereskedik Keshával, nem is beszélve arról, hogy a sztárvilág krémje is ellene fordult jogi ügyei miatt.

hirdetés
Kelly Clarkson tiszta vizet öntött a pohárba Dr. Luke-kal kapcsolatban
Fotó: Metro Illustration (Getty Images)

Több ízben is beszámoltunk már arról, hogyan áll Kesha és Dr. Luke ügye: előbbi szexuális bántalmazás és zsarolás miatt indított pert a producer ellen, utóbbi pedig rágalmazás miatt fordult a bírósághoz. Nem csoda, ha a sztárvilág krémje kiállt az egyébként részben magyar származású énekesnő mellett, Kelly Clarkson azonban mindezidáig tartózkodott az állásfoglalástól.

Tegnap írtunk arról, hogy az American Idol-nyertes énekesnő a Kyle & Jackie O Show-ban végre felszólalt a téma kapcsán, és bevallotta, hogy korábban kizárólag a kiadója nyomására volt hajlandó együtt dolgozni Dr. Luke-kal, ezáltal pedig hallgatólagosan is megerősítette, hogy valóban nincs minden rendben a producer körül.

A legutóbbi alkalommal, amikor Dr. Luke-kal dolgoztam, megzsarolt a kiadóm. Azt mondták nekem, idézem: Nem adjuk ki az albumod, amíg meg nem teszed, hogy együtt dolgozol vele. Ez nagyon nehéz időszak volt számomra, de igyekeztem a legjobbat kihozni a helyzetből

– nyilatkozta Kelly, majd a rajongók értetlenkedését látva a Twitteren öntött tiszta vizet a pohárba, és bevallotta, nem a jelenlegi kiadója (RCA Records), hanem az azt megelőző hajszolta bele a közös munkába.

Szeretném tisztázni, hogy jelenleg az @RCARecords-szal vagyok szerződésben, de ez nem az a kiadó, ami arra kényszerített, hogy együtt dolgozzak Dr. Luke-kal. Peter Edge fantasztikus és egy igazán rendes fickó

– magyarázta az énekesnő az RCA Records vezérigazgatójára utalva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek