Starity

Botrány: Zsarolással vádolja Dr. Luke kiadóját Kelly Clarkson

2016. március 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nem akar elülni a botrány az erőszakkal vádolt producer, Dr. Luke körül.

hirdetés
Botrány: Zsarolással vádolja Dr. Luke kiadóját Kelly Clarkson

Köztudott, hogy immár évek óta pereskedik egymással Kesha és Dr. Luke (születési nevén Lukasz Gottwald). Előbbi azt állítja, hogy producere karrierje kezdetén több ízben is megerőszakolta, bedrogozta és megzsarolta; utóbbi azonban tagadja az ellene felhozott vádakat. Kettejük háborúja az utóbbi hónapokban harapódzott el, amikor a New York állambeli legfelsőbb bíróság elutasíotta az énekesnő arra vonatkozó kérését, hogy Luke-ot megkerülve, egy másik kiadón keresztül kiadhassa új albumát.

Kesha nem meglepő módon teljesen összetört az ítélettől, de a sztárvilág krémje a segítségére sietett és kiállt mellette – érte. Az ügy újabb fordulatot vehet Kelly Clarkson legutóbbi interjúja nyomány, ugyanis a Piece By Piece énekesnője arról számolt be az ausztrál Kyle & Jackie O Show-ban, hogy Dr. Luke kiadója megzsarolta.

A legutóbbi alkalommal, amikor Dr. Luke-kal dolgoztam, megzsarolt a kiadóm. Azt mondták nekem, idézem: Nem adjuk ki az albumod, amíg meg nem teszed, hogy együtt dolgozol vele. Ez nagyon nehéz időszak volt számomra, de igyekeztem a legjobbat kihozni a helyzetből

– magyarázta Kelly, aki olyan szerzeményeken dolgozott Luke-kal, mint a Since U Been Gone vagy a My Life Would Suck Without You. A második gyermekével várandós szőkeség arról is szót ejtett, hogy egyáltalán nem érezte felemelő élménynek a producerrel való közös munkát.

Számomra ő nem egy jó ember. Többször voltak nézeteltéréseink korábban. Nehéz vele együtt dolgozni, és nagyon leereszkedően viselkedik.

Az American Idol első szériájának nyertese arról is beszámolt továbbá, hogy ő nem tapasztalt semmiféle erőszakos viselkedést a producer részéről, de ő maga mégsem volt képes kiállni se mellette, se ellene, döntését pedig így magyarázta meg:

Ha őszinte akarok lenni a pasival kapcsolatban, be kell vallanom, hogy nem ismerem a teljes történetet. Ha igaz, amit Kesha állít, nem tudom elképzelni, hogy egy olyen emberrel dolgozzak, aki ilyesmire képes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek