Starity

Kesha kiborult: továbbra sincs remény a zeneiparba való visszatérésére

2016. január 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A részben magyar származású énekesnő karrierje megrekedt egykori producerével, Dr. Luke-kal folytatott pereskedése miatt.

hirdetés
Kesha kiborult: továbbra sincs remény a zeneiparba való visszatérésére

Tavaly szeptemberben számoltunk be arról, hogy nem sok esély van Kesha visszatérésére, mivel az énekesnő keze meg van kötve évek óta tartó pereskedése miatt. A szőkeség néhány évvel ezelőtt perelte be producerét, Dr. Luke-ot, amiért elmondása szerint karrierje kezdetén a férfi megerőszakolta és rendszeresen bántalmazta őt. A férfi felháborodott az ellene felhozott vádakon, és becsületsértési perrel válaszolt az énekesnőnek – az ügyben azonban továbbra sem született ítélet.

A szakértők szerint ezzel együtt Kesha karrierjének is befellegzett, mivel így továbbra is a Sony-hoz van kötve, vagyis nincs lehetősége arra, hogy új szponzorokat és lemezkiadót találjon. Míg az ügy le nem zárul, az énekesnő nem is jelentkezhet új dallal, és legújabb albumát sem dobhatja piacra.

Meghalok azért, hogy új zenét adhassak ki. Szó szerint. De amíg nem tehetem, igyekszem összegyűjteni az ötleteimet, és imádkozom azért, hogy mihamarabb eljöjjön a nap, amikor már megtehetem

– nyilatkozta az énekesnő októberben az Entertainment Weeklynek, ám sajnos azóta is változatlan a helyzet.

A 28 éves szőke szépség abban reménykedett, hogy adódik valamilyen kiskapu, ami lehetővé teszi, hogy a jelenleg zajló mizéria közben is stúdiózhasson, ugyanis rajongói #FreeKesha néven szerveztek tiltakozást annak reményében, hogy felszabadíthatják Keshát. A bíróság azonban nem engedélyezte az énekesnőnek a részvételt, és február 19-ére halaszttatta a megmozdulást a jelenlegi időjárás miatti utazási nehézségekre hivatkozva.

Könnyezem, mert tudom, hogy a rajongóim nem spórolva az idővel, a pénzzel és a szeretetükkel próbáltak segíteni nekem, de sajnos én nem támogathattam őket. Nagyon sajnálom. Az elmúlt órát azzal töltöttem, hogy elolvastam, amit írtak, és azt, hogyan szerettek volna segíteni nekem. A szívem összetört. Nagyon sajnálom. Azt kívánom, bár tudnám irányítani ezt az egészet, de sajnos meg van kötve a kezem, ami nagyon frusztráló

– írta az énekesnő az alább látható kép kíséretében az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek