Starity

Vége Kesha karrierjének?

2015. szeptember 22. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő szerette volna mihamarabb lezárni az évek óta tartó pereskedést egykori dalszerzőjével és producerével, Dr. Luke-kal, ám a szakértők szerint saját magával szúrt ki.

hirdetés

Kesha és Dr. Luke között azóta dúl a háború, amióta az énekesnő nyilvánosságra hozta, hogy karrierje kezdetén producere megerőszakolta, majd éveken át bántalmazta őt. Sajnos az ügy továbbra sem rendeződött, Kesha testi sértés miatt indított eljárást Luke ellen, ő pedig rágalmazás miatt perelte az énekesnőt, de még mindig nem született ítélet az ügyben, melynek legutóbbi tárgyalására pénteken került sor.

Amíg a bíróság nem hoz ítéletet, Kesha zsákutcában van. Nem veheti fel a kapcsolatot más producerekkel vagy kiadókkal, hogy megjelentesse az új albumát. Új zene nélkül viszont turnézni sem tud. Ha pedig nem játsszák a rádiókban és nem lép színpadra, akkor egyszerűen eltűnik a rivaldafényből, így nem lesz mit eladni, nem keresik meg a szponzorok, és a média is leveszi róla a kezét. Csökken az értéke, amíg a bíróság nem hirdet ítéletet az ügyben, ezáltal helyrehozhatatlan kárt szenved, amíg addig a pontig zuhan, ahonnan már nincs visszatérési lehetőség – áll a hivatalos feljegyzésben, melyet Dr. Luke akciója ellen nyújtott be az énekesnő ügyvédje. 

A producer természetesen tagadja az ellene felhozott vádakat, mi több: nevetségesnek találja Kesha felvetését, hogy valaha is molesztálta volna őt, és mivel egyik fél sem enged a maga igazából, még hosszú tárgyalási procedúrának néznek elébe.

Balról jobbra: Adam Lambert, Max Martin, Dr. Luke és Kesha

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek