Starity

The Weeknd már biztosan megbánta a szakítást! Ilyen szexi a nyaraló Bella Hadid

2016. december 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves modellnek végre jut ideje a pihenésre is, szabadságát pedig barátnői társaságában, egzotikus környezetben élvezi.

hirdetés

Valószínűleg férfiak milliói irigyelték The Weekndet egy hónappal ezelőttig, ugyanis az énekes napjaink egyik legnépszerűbb modelljének, Bella Hadidnak udvarolt. A pár másfél év együttjárás után szakított és érezhetően mindkettejüket megviselte az elválás, amit nagyon érett, felnőttes módon kezeltek. Természetesen ettől függetlenül is abszolút megértjük The Weekndet, ha még mindig bánkódik a modell után, hiszen Bella kirobbanó formában van!

A 20 éves barna hajú szépség csak nemrég esett túl az első Victoria's Secret Fashion Show-n való fellépésén, most pedig barátnői, Elsa Hosk, Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski és Rose Bertram társaságában élvezi jól megérdemelt pihenését egy mesés tengerparton. A lányok ugyan azt nem árulták el, hova utaztak, az azonban biztos, hogy ott nem a mínuszok tombolnak, hanem a hőség, hiszen mindannyian bikinire vetkőztek a jó idő örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek