Starity

Egy ágyban az exszel – Itt a bizonyíték, hogy újra együtt van Bella Thorne és Gregg Sulkin

2017. június 12. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szerelmesek tavaly augusztusban szakítottak, most azonban ismét egymásra találtak.

hirdetés

Május végén még csak találgathattunk, milyen is a viszony Bella Thorne és Gregg Sulkin között, nem sokkal később kiderült, hogy mindketten nyitottak az újrakezdésre. Mostanra világossá vált, hogy a pár kibékült, ugyanis a színésznő közösségi oldalain közzétett tartalmai ezt igazolják – az egyik képen exe fekszik az ágyában, és a cicájával játszik.

Fotó: Snapchat

Bella és Gregg újra összejöttek, de jelen pillanatban nem szeretnék hivatalossá tenni a kapcsolatukat. A tavalyi fájdalmas szakítás után ez alkalommal lassan haladnak, és nem akarnak feleslegesen nyomást gyakorolni egymásra

– nyilatkozta a HollywoodLife-nak egy forrás.

Mióta a pár szétment, Gregg egyedül volt és élvezte a szinglilétet, Bella ezzel szemben könnyen kapható prédává vált a sztárpasik körében. 12 hónap leforgása alatt négy férfival randizott (Tyler PoseyCharlie Puth, Chandler Parsons, Scott Disick), mostanra azonban belátta, hogy Gregg az igazi.

Gregg mindig is bolondult érte, Bella számára az álomnő. Sosem szeretett ki belőle, még a szakítás ellenére sem, pedig erősen próbálkozott. Bella is hasonlóképp érez, mert Gregg mindig kedves volt vele és szerette őt. Tisztában van azzal, hogy benne megbízhat, ami felüdülés számára a Scott-fiaskó után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek