Starity

Közös barátaik mutatták be egymásnak Jenna Dewant és új pasiját

2018. október 31. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a föld fölött jár a boldogságtól, annyira odavan újdonsült párjáért.

hirdetés

Új férfi van Jenna Dewan életében. A Step Up sztárja áprilisban szakított férjével, Channing Tatummal, a napokban pedig be is adta a válókeresetet. Exével természetesen nem orroltak meg egymásra, mi több: barátságban terveznek elválni kislányuk, Everly kedvéért, közben azonban mindketten továbbléptek: Channing jelenleg Jessie J énekesnőnek csapja a szelet, Jennának pedig Steve Kazee színész udvarol.

Jenna és Steve már randiznak pár hónapja. Közös barátaik mutatták be őket egymásnak, és rögtön megvolt köztük a szikra. Jenna nagyon kedveli Steve-et és rettentően boldog mellette. Abszolút továbblépett a Channinggel való szakításon, és örül, hogy talált magának valaki újat. Steve nagyon jól bánik vele, minden klappol. Reménykedik, hogy jól alakulnak a dolgok a jövőben is, de semmit nem akar elsietni

– nyilatkozta az E! Online-nak egy Jennához közel álló barát.

Fotó: FilmMagic I Axelle/Bauer-Griffin; Getty Images I Walter McBride

És hogy mit lehet tudni a színésznő új kedveséről? Íme!

  • Tony-díjas – 2012-ben a Once című musicalben nyújtott alakításáért vehette át a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat.
  • Grammy-díjas – 2013-ban a fent említett színdarab betétdalait felsorakoztató albumért kapta meg a zenevilág elismerését.
  • A színház mellett a televíziós világban sem ismeretlen – olyan sorozatokban vállalt eddig szerepet, mint a Working Class, a Legends – Beépülve, a Shameless – Szégyentelenek, a Nashville és a Rejtjelek.
  • Hatalmas kutyabarát – két négylábú barátja van Violet és Stella személyében, akikről rendszeresen posztol a közösségi oldalain.
  • Imádja a nőket, feministának tartja magát és ha csak teheti, kiáll a gyengébbik nem jogaiért.
  • Szívesen edz, túrázik, kiruccanásaira pedig kutyusait is magával viszi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek