Starity

Közel a halálhoz? Olivia Newton-John súlyos beteg – családja tagadja a pletykákat

2019. január 02. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban az a pletyka járta be a világsajtót, miszerint haldoklik a Grease sztárja.

hirdetés

Tavaly derült ki, hogy huszonöt éven belül harmadjára is kiújult a rák Olivia Newton-Johnnál. A színész-énekesnő nem sokkal ezt követően megtörte a csendet, és maga közölte a rajongókkal, hogy állapota ellenére jól van és egyúttal köszönetet is mondott mindazoknak, akik támogatásukról biztosították, illetve jobbulást kívántak neki.

Múlt héten azonban a RadarOnline arról számolt be, hogy a 70 éves Golden Globe-jelölt színésznő olyan rossz bőrben van, hogy egyenesen haldoklik. A rajongók természetesen megrémültek a hír hallatán, ám mint kiderült, az kacsa volt, ugyanis Olivia unokahúga megnyugtatott mindenkit: nagynénje a betegsége súlyosságához mérten jól van és szó sincs arról, hogy az utolsó napjait tervezgetné. A fent említett lap ugyanis úgy értesült, hogy Newton-Johnnak hetei vannak hátra, hátramaradó napjait pedig Santa Barbarához közeli otthonában kívánja eltölteni férje, John Easterling és lánya, Chloe Rose Lattanzi társaságában.

Livvy jó egészségnek örvend, a lesújtó pletykákat pedig hagyjátok ott, ahová tartoznak

– nyilatkozta a pletykák kapcsán Olivia unokahúga, Tottie Goldsmith, aki elmondta, hogy maga az érintett hatalmazta fel arra, hogy kiálljon a nyilvánosság elé és a nevében beszéljen róla és állapotáról.

Biztosak lehettek benne, hogy Olivia nem megy sehova és ténylegesen jól van. Ez az egész csak egy beteg pletyka.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek