Starity

Emilia Clarke azt hitte, képtelen lesz folytatni karrierjét agyvérzései után

2019. április 06. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca sztárja kis híján belehalt agyvérzéseibe, de szerencsére nem így lett – sikeresen felépült.

hirdetés

Emilia Clarke márciusban hozta nyilvánosságra, hogy az HBO sikersorozatának forgatása alatt kétszer is meg kellett őt műteni aneurizma miatt. Azt hitte, ha nem is hal bele, színészkedni biztosan nem lesz majd képes. Elmondása szerint a második agyvérzése során (2013-ban) közel egy percig nem jutott oxigénhez az agya, így annak egy része elhalt, neki pedig az volt a legnagyobb félelme, nehogy olyan rész sérüljön, ami a memóriájáért felelős, az ugyanis a munkája és egyben az álma elvesztéséhez vezetett volna.

Az orvosaim azt mondták, valószínűleg az a terület sérült, ami a koncentrációért és a periférikus látásért felelős, de sokáig azt hittem, ott történt a baj, ami a színészi képességemhez kötődik. Ez nagy paranoiám volt

– magyarázta Emilia, aki szerencsésen visszatérhetett a sorozat forgatására – elmondása szerint ez mentette meg attól, hogy még jobban belesüppedjen a paranoiájába.

via Metro 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek