Starity

Jól telik a Jurassic World: Dominion forgatása: Sam Neill és Jeff Goldblum együtt énekelgetett

2020. szeptember 07. 21:09   |   Szerző: Four

Az új Jurassic World-filmet forgatják épp, dalra fakadtak a régi kollégák.

hirdetés

A Jurassic World: Dominion című film készítői szinte az elsők között tértek vissza a produkció gyártásához a koronavírus okozta leállás után. Ennek köszönhetően pedig két régi kolléga, Sam Neill és Jeff Goldblum is újra egymásra találhatott. A két sztár a Jurassic Parkban szerepelt együtt, majd az új produkció felkérte őket arra, hogy vegyenek részt az alkotásban. 

A szívüket-lelküket beletették, illetve egy csomó pénzt is, hogy mi biztonságban legyünk. Nem untatlak titeket a részletekkel, de mindannyian egyfajta buborékban karanténozunk, az egész stáb és a színészek. Tudjuk, hogy ez egy rizikós időszak, de úgy érezzük, jól lett megoldva. Sam Neill és Laura Dern is itt van, illetve Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is. Colin Trevorrow a rendező, és lesz néhány dinoszaurusz is. 

- nyilatkozta régebben Goldblum. És úgy tűnik, igazat mondott azzal kapcsolatban, hogy jól érzik magukat. Sam Neill-lel ugyanis a forgatás egy napján kedélyesen dalolászni kezdtek, amelyet végül a színész ki is posztolt:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GILBERTO BRENIS (@gilbertobrenis) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek