Starity

Oda a bizalom? Harry és Meghan pletykássága miatt lehet nehézkes a békülés

2021. március 18. 10:10   |   Szerző: Four

A sussexiek és a királyi család között egyre rosszabbra fordul a viszony.

hirdetés

Úgy tűnik, Harry herceg és Meghan Markle interjúja után nemhogy lassan lecsillapodtak, hanem inkább elmérgesedtek a brit királyi családban a viszonyok. 

Sussex hercege és hercegnéje, akik privát, csendes élet reményében költöztek az Egyesült Államokba, legutóbb Gayle King műsorvezetőnek árulták el telefonon, nem elégedettek azzal, ahogy a család felkereste őket az interjú után. 

King, aki Oprah Winfrey jóbarátja és szintén műsorvezető, a CBS This Morning című műsorában elmesélte a közte és a sussexiek között zajlott párbeszédet. Az pedig, hogy a sussexiek megszellőztették, hogyan történtek az első, békére irányuló lépések - komoly következményekkel járhat. 

Penny Junor, a királyi család életrajzírója szerint félő, hogy így bármilyen privát, a sussexiek és a királyi család között zajló beszélgetés élő tévéműsorban kerül kivesézésre, ez pedig igencsak visszavetheti az amúgy is ingatag lábakon álló viszonyokat. 

A Buckingham-palota forrása szerint a királyi család nem hajlandó belemenni ilyesmibe, és nem fog negatív részleteket közölni a békülésről. 

Sem a királynő, sem Wales hercege és Cornwall hercegnéje, sem Cambridge hercege és hercegnéje nem kommentál privát beszélgetéseket.

- nyilatkozta a palota forrása.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek