Starity

Kim Kardashian kijelentette: nem bánja, hogy elhagyta Kanye Westet - sokkal boldogabb nélküle

2022. február 10. 19:07   |   Szerző: Four

Kanye úgy tűnik hiába próbálja sokadszorra visszakönyörögni a hírességet - Kim mást választott.

hirdetés

Kim Kardashian a Vogue márciusi címlapján szerepelt, és interjúban mesélt arról, hogy az utóbbi időben megváltozott a saját magához való hozzáállása. Kardashian elmondása szerint hosszú idő után önmagát választotta:

Hosszú ideig mások boldogságával foglalkoztam. És azt hiszem, az utóbbi két évben úgy döntöttem, magamat akarom boldoggá tenni. Ez nagyon jó érzés. Még akkor is, ha ez változásokat okozott, köztük a válásomat is. Szerintem fontos, hogy őszinte légy magaddal, és azzal kapcsolatban, hogy mi tesz boldoggá. Én saját magamat választottam, és szerintem oké, ha ezt teszed.

- jelentette ki Kardashian. 

A híresség hozzátette, hogy a saját igényeit helyezi előtérbe:

Helyesen fogok táplálkozni, edzeni fogok, többet fogok szórakozni, több időt fogok a gyerekeimmel tölteni és azokkal, akik boldoggá tesznek. Leteszem a telefonom, és nem követem többé azt, amit nem akarok látni Instagramon.

- mondta.

És bár Kim és exe, Kanye West kapcsolata az utóbbi időben eléggé elmérgesedett, a híresség elmondása szerint a gyerekei előtt ezt nem igazán akarja mutatni:

Mérges lehetsz az exedre, de szerintem a gyerekek előtt mindig azt kell mondanod, hogy "apukátok a legnagyszerűbb". Légy a szülőtársad legnagyobb támogatója, függetlenül attól, hogy min mész keresztül. 

- jelentette ki.

Kanye jelenleg újból Kim után áhítozik, bár nemrég még a híresség gyereknevelési módszereit kritizálta nyilvánosan, amelyre Kim egy elég éles hangvételű írással reagált.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek