Starity

Harry Styles: "Sokáig úgy éreztem, az egyetlen dolog, ami csak az enyém, az a szexuális életem"

2022. április 28. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekes őszintén mesélt arról, hogyan jutott el odáig, hogy már nem érdekli mások véleménye.

hirdetés

Harry Styles őszintén mesélt az érzelmi életéről a Better Homes and Gardens című magazinban, ahol az új zenéjével kapcsolatos gondolatait is kifejtette. Emellett arra is kitért, hogy hosszú időbe telt, mire elfogadta, hogy a nyilvánosság ennyire érdeklődik iránta:

Hosszú ideig úgy éreztem, hogy az egyetlen dolog, ami csak az enyém, az a szexuális életem. Úgy szégyelltem magam miatta, csupán a tény miatt is, hogy az emberek tudják, hogy szexelek - nem beszélve arról, hogy kivel. 

- mesélte az énekes, aki hozzátette, két éve volt az a pont, amikor rájött arra, hogy nem kell emiatt aggódnia:

Rájönni, hogy kiben bízhatok, elég stresszes volt. De azt hiszem, eljutottam arra a pontra, hogy megkérdezzem: miért szégyellem magam? 26 éves férfi vagyok, aki szingli. Persze, hogy szexelek. 

- mondta. 

Styles, aki jelenleg Olivia Wilde-dal jár együtt, azt is kijelentette, most sem fog kitérni a szexuális irányultságára, hiába örök kérdés ez a rajongói körében:

Nagyon nyíltan beszélek erről a barátaimmal, de ez az én személyes élményem. Az elfogadás terén pont afelé kellene haladnunk, hogy ez az egész nem annyira lényeges, és nem kell mindent felcímkézni.

- jelentette ki.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek