Starity

Harry Styles szabadnak érzi magát, amióta feloszlott a One Direction

2022. április 27. 11:11   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, sokkal szabadabbnak érzi magát szólóénekesként, mint eddig bármikor.

hirdetés

Harry Styles a Better House & Gardens júniusi címlapján szerepelt, a magazinnal készült interjúban pedig többek között a One Direction feloszlásáról is szó esett.

Styles 2010-től 2015-ig volt a nagy sikerű együttes tagja, ám a dologgal rengeteg negatívum is járt. Styles elmondása szerint a banda tagjaként az egyik legkomolyabb szabály az volt, hogy szerethetőnek kellett lennie a siker érdekében.

A karantén alatt kezdtem el feldolgozni, hogy mi történt, amikor az együttesben voltam. Elvárás volt, hogy feladjam magam annak érdekében, hogy az emberek azonosulni tudjanak velem, hogy szeressenek. 

- mesélte, és hozzátette, az interjúk során rendszeresen kérdezték a szexuális életéről, ő pedig mindig rettegett attól, hogy rossz választ ad, ezzel pedig megszegi azokat a szerződéseket, amelyekben a megfelelő viselkedéssel kapcsolatos feltételek voltak. 

Amikor az együttes felbomlott és semmissé váltak ezek a szerződések, Harry elmondása szerint zokogott örömében.

Szabadnak éreztem magam.

Ám a hirtelen jött szabadsággal új kétségek kezdték gyötörni:

Annyi éven át, főleg az együttes feloszlása után rettegtem, hogy véget ér a karrierem. Nem igazán tudtam, hogy ki vagyok, ha nem zenélhetek.

- mondta a zenész, aki azt gondolta, ahhoz, hogy komolyan vegyék szólóénekesként, muszáj lesz "unalmas zenét gyártania és biztonsági játékot játszania."

Styles bevallotta, most először nem fél attól, hogy sikertelen lesz új, hamarosan megjelenő harmadik lemeze:

Ez az első alkalom, hogy azt érzem, az életem nem fog tönkremenni, ha ez az album nem lesz közönségsiker. 

- mesélte.

Olyan dolgot akarok csinálni, amit helyesnek érzek, ami szórakoztató a folyamatot nézve. Amire büszke lehetek hosszú idő múlva is, csakúgy, ahogy a barátaim, a családom, és egy nap majd a gyerekeim. 

- jelentette ki.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek