Starity

Shakira szíve összetört: Gerard Piqué sokkal régebb óta csalta, mint azt eddig hitte

2023. január 08. 11:11   |   Szerző: Four

Az énekesnő rájött, hogy exe sokkal régebb óta volt hűtlen hozzá, mint az eddig sejtette.

hirdetés

Shakira szíve ha lehet, még jobban összetört: a Page Six információi szerint néhány sasszemű rajongó nemrég észrevette, hogy egy 2021-ben készült, Gerard Piqué által adott online interjúban, a háttérben már ott volt a focistával jelenlegi kedvese, Clara Chia Marti. 

Az informátor szerint Shakira ekkor még úgy tudta, nagyon boldog a kapcsolata Piquével - de mint kiderült, abban az időben már rég hűtlen volt hozzá a sportoló. 

Shakira összetört, amikor megtudta, hogy az a nő akkor már nyilvánvalóan otthon érezte magát a házukban.

- jelentette ki a magazin informátora.

Az énekesnő az ominózus interjú készültekor épp elutazott a gyerekeivel, de a forrás szerint "nagyon is együtt voltak még" Piquével. 

Lesújtó dolog számára, hogy megtudta, ez a viszony sokkal régebb óta tartott, mint ahogy azt képzelte.

- tette hozzá az illető.

Shakira és Piqué tavaly júniusban, közös nyilatkozatban hozták nyilvánosságra a szakításukat, és bár az énekesnő erről nem nyilatkozott, már akkor több forrás úgy vélte, a sportoló hűtlensége miatt történhetett a dolog. (Piqué tavaly augusztusban vállalta fel hivatalosan is új szerelmét, amelynek kapcsán az énekesnő éktelen haragra gerjedt.)

Shakira nemrég dalt is írt a szakításáról, amelyben annyit árult el, hogy "a szürke hétköznapok" tették tönkre a kapcsolatot illetve az Elle nagyinterjújában hosszabban is mesélt arról, mennyire borzasztó élmény volt az elválás.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek