Starity

Shakira vérző szívével a kezében, könnyezve sétál új klipjében

2022. október 21. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő szíve helyén tátongó lyuk van a Monotonía című szám klipjében.

hirdetés

Shakira szomorú klippel tért vissza: az énekesnő Ozunával közös dalában feltehetően a közelmúltban történt szakítására reflektál. 

A Monotonía című számban a híresség egy élelmiszerboltban vásárol, amikor átlövik a mellkasát, majd azt követően tátongó lyukkal a mellkasában, a földről felszedett szívével sétál a városban. Habár a felvételen leejti illetve rá is taposnak a létfontosságú szervre - végül egy dobozba rakja, bezárja, majd a kulcsot eltéve mosolyogva távozik. 

A dalszöveg is igen árulkodó: egy szakításról szól, amely az énekesnő szerint "egyik fél hibája sem volt", inkább a szürke hétköznapok tették tönkre a kapcsolatot (habár azt is kijelenti, hogy "nárcisztikus szerelme elhagyta".)

Shakira korábban az Elle magazinnak nyilatkozott bővebben arról, hogy nyáron ő és gyermekei apja, Gerard Piqué közös nyilatkozatban jelentették be, hogy szakítanak. (Állítólag a focista hűtlensége is közrejátszhatott a dologban). Az énekesnő szerint családja, illetve Piqué sportkarrierje miatt döntött úgy, hogy háttérbe vonul és Spanyolországba költözik. Most pedig legfontosabbnak azt tartja, hogy a kicsik miatt kulturált kapcsolatot ápolja exével.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek