Starity

Shakira először nyilatkozott Gerard Piqué-vel való szakításáról

2022. szeptember 21. 19:07   |   Szerző: Four

Az Elle magazin digitális címlapján szerepelt Shakira, nyilatkozott a szakításáról is.

hirdetés

Shakira most először törte meg a csendet azzal kapcsolatban, hogy júniusban ő és Gerard Piqué bejelentette, szakítottak. 

Az énekesnő most az Elle legutóbbi számában nyilatkozott arról, hogyan éli meg az egészet:

Nehéz erről beszélnem, főleg azért, mert még mindig tart a dolog, a nyilvánosság előtt zajlik és a mi különválásunk nem egy átlagos történet volt. Emellett nem csak nekem, a gyerekeimnek is nehéz, elképesztően nehéz. 

- utalt Piquével közös két fiára, a 9 éves Milanra és a 7 éves Sashára.

Az énekesnő szerint a szakításuk óta paparazzik vannak a háza előtt minden nap, ő pedig igyekszik minél jobban megvédeni a gyerekeit. 

A híresség szerint egyrészt azért mentek szét Piquével, mert habár mindketten elég céltudatosak a karrierjeiket illetően, valamelyiküknek fel kellett áldoznia egy időre a sajátját. Shakira szerint esetükben ő döntött úgy, hogy félreteszi egy időre zenei karrierjét, amely az Egyesült Államokhoz kötötte, és Barcelonába költözik Gerarddal, hogy a férfi ott focizhasson.

 

 

Egyikünknek a kettőnk közül be kellett vállalnia ezt az áldozatot, és én megtettem. Félretettem a karrierem és Spanyolországba költöztem, hogy támogassam [Gerardot] és hogy ott sportolhasson. És ezt az áldozatot szerelemből tettem meg.

- mondta az énekesnő, aki úgy érezte, a focista álmait kell támogatnia a sajátjai helyett:

Amint Milan iskolás lett, 2014 környékén, tudtam, hogy az örökös utazásaimat és nomád életmódomat most félre kell tennem és a karrierem másodsorba került. Tudtam, hogy ha elkezdi az iskolát, akkor le kell telepednem, gyökeret kell eresztenem Barcelonában, hogy ott legyek mellette, Sasha és Gerard mellett.

Shakira úgy döntött, az interjú során nem szeretne beszélni a szakításuk egyéb tényezőiről - egészen pontosan arról, hogy Gerard valószínűleg viszonyt folytatott egy ideje:

Függetlenül attól, ahogyan a dolgok véget értek és ahogy Gerard és én egymás iránt érzünk exekként - ő a gyerekeim apja. Feladatunk van ezzel a két csodálatos kisfiúval, és bízom benne, hogy a jövőben kitaláljuk, mi a legjobb számukra, és mi a legigazságosabb megoldás mindenki számára.

- mondta az énekesnő.

Piqué egyébként nemrég már együtt is mutatkozott új barátnőjével: egy fesztiválon, majd egy esküvőn vonult fel a lánnyal, amelynek láttán Shakira állítólag nagyon dühös lett. A bennfentesek szerint ugyanis megegyeztek Piquével, hogy egy évig nem jelennek meg nyilvános eseményen új partnereikkel.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek