Starity

Tyler Hoechlin elárulta a véleményét az új Supermanről

2023. június 14. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Tyler Hoechlin, aki a sorozatban játszhatta Supermant, elárulta, hogy mit gondol arról, újabb színész kanyaríthatja magára a piros köpenyt.

hirdetés
Tyler Hoechlin elárulta a véleményét az új Supermanről
Fotó: DC / Superman és Lois

James Gunn és Peter Safran teljesen újragondolja a DC-univerzumot, ami pedig az eddigi színészek lecserélését jelenti. Korábban nagy port kavart Henry Cavill kirúgása, aki 2013 óta játszotta Supermant. 

Most megszólalt a másik színész, aki eljátszhatta az ikonikus karaktert. Tyler Hoechlinnek  a következő a véleménye a rebootról: 

Nagyon bízok benne, bárki is jöjjön a képbe [...] Az emberek azonnal ugranak, ha valaki mást néznek ki egy szerepre: »Az úgy nem lesz jó! Az úgy nem fog működni!«. Ám én csak bátorítom azt, aki a következő szerencsés lesz, és eljátszhatja Supermant. Adjunk neki esélyt, mert biztos vagyok benne, hogy csodás lesz! Szerintem bárki is kapja meg a lehetőséget, imádni fogja, nagy gonddal fogja eljátszani a karaktert.

A fiatal Supermanre fókuszáló Superman Legacy amerikai premierjét 2025. július 11-re tűzték ki. Azt még azonban nem tudni, hogy ki fogja alakítani a szuperhőst. 

via IGN

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek