Starity

Henry Cavill mégsem tér vissza Supermanként

2022. december 15. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Érkezik egy Superman film, de nem Henry Cavill játssza majd a főszerepet.

hirdetés
Henry Cavill mégsem tér vissza Supermanként
Fotó: hu.depositphotos.com

James Gunn és Peter Safran komoly újításokat akar véghez vinni a DC-ben. Nem rég érkezettt a hír, hogy a Wonder Woman folytatását törölték. Úgy tűnik, a páros folytatja a vérengzést, most Henry Cavilltől vették el Superman szerepét, nem sokkal azután, hogy nagy hírveréssel bejelentették, hogy visszatér.

A rendező és társigazgató, James Gunn a Twitter-oldalán jelentette be, hogy új Superman-filmet írnak, amely a hős korai életére fog koncentrálni, de Henry Cavill nem tér vissza a szerepben.

Peter és én készen állunk egy DC-tervvel, aminek nem is örülhetnénk jobban, az új év elején izgalmas információkat fogunk tudni megosztani az első projektjeinkről

- tweetelte. 

A listán szerepel egy Superman is. A kezdeti szakaszban van, a történetünk Superman életének egy korábbi időszakára fog koncentrálni, így a karaktert nem Henry Cavill fogja alakítani. De most volt egy nagyszerű találkozónk Henryvel, nagy rajongói vagyunk, és számos izgalmas lehetőségről beszélgettünk, hogy a jövőben együtt dolgozhassunk.

A tweet végülis reményt ad, hogy azért mégsem kell teljesen elbúcsúznia a rajongóknak Cavilltől, talán még kap lehetőséget arra, hogy magára öltse Superman köpenyét. 

A színész így reagált a hírre:

Szomorú hír, mindenki. Mégsem fogok visszatérni Superman szerepében. [...] Tiszteletben tartom, hogy Jamesnek és Peternek van egy elképzelése, amit felépíthet. Sok szerencsét és boldogságot kívánok nekik és mindenkinek, aki részt vesz az új univerzumban.

via Koimoi 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek