Starity

Égig érő magassarkú, csillogó miniruha: így ünnepelte Taylor Swift, hogy 34 lett

2023. december 14. 15:03   |   Szerző: Four

Az énekesnő a barátaival együtt ünnepelte meg, hogy betöltötte a 34. életévét.

hirdetés

Taylor Swift stílszerűen ragyogó outfitben ünnepelte 34. szülinapját! Az énekesnőt szerdán New Yorkban, az Outer Heaven nevű szórakozóhelyen fotózták Blake Lively társaságában - és nagyon vidámnak tűntek. 

Swift csillogó fekete miniruhában, és magassarkú szandálban érkezett a helyszínre - természetesen nem maradhatott ki az ikonikus piros rúzs sem az outfitből. Blake pedig hosszú, fekete bőrruhában, fekete csizmában kísérte barátnőjét. 

Swift szerelme, Travis Kelce azonban nem tartott velük - a Page Six szerint Kansasben kellett maradnia, kötelező edzésprogramja miatt. Ettől függetlenül úgy tudni, hogy a sportoló szervez egy nagyszabású bulit szerelmének, és annyira szeretne bizonyítani, hogy a parti anyagi vonzata egyáltalán nem számít neki. 

Taylor nagy mérföldköveket ért el az utóbbi egy évben: miután szakított Joe Alwynnal, megkezdődött világkörüli koncertturnéja, amely olyan sikeres, hogy folyton rekodokat dönt, újra rátalált a szerelem Travis Kelce személyében, a Time magazin az Év emberének nevezte, a turnéról készült koncertfilmjét pedig Golden Globe-ra jelölték. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek