Starity

Kiderültek a piszkos részletek Brooklyn Beckham és Nicola Peltz esküvőjéről

2023. december 25. 22:10   |   Szerző: Four

A pár esküvőjének szervezéséről készült egy dokumentumfilm, amelyben meglepő dolgok derültek ki.

hirdetés

Nicola Peltz és Brooklyn Beckham 2022-es esküvője az év társadalmi eseményének készült, ám mostanra inkább a botrányba fulladt szervezésről híresült el a lagzi. 

Arról már korábban is írtunk, hogy Nicola és anyósa, Victoria Beckham között finoman szólva is feszült volt a viszony az esküvőt megelőző időszakban: Beckham nem volt hajlandó megtervezni Peltz menyasszonyi ruháját, és az ismerőseik szerint még beszélőviszonyban sem voltak a procedúra során. 

A Peltz és a Beckham család ellentéte mellett volt még egy másik kínos vonulata az esküvő megtervezésének: két esküvőszervező is visszamondta a hatalmas lagzival járó munkát, mert mint kiderült, egyáltalán nem volt egyszerű együtt dolgozni a Peltz családdal.

A második esküvőszervező csapatot, a Plan Design Events-t ráadásul Nicola apja beperelte annak okán, hogy nem adták vissza a 159 ezer dolláros előleget annak ellenére, hogy nyolc nappal a felfogadásuk után elbocsátotta őket a család. A Plan Design Events nem fogta vissza magát, és viszontkeresetet nyújtottak be: szerintük Nelson Peltz zsarnokoskodó volt, a szervezés pedig káoszba fulladt a család viselkedése miatt.

Egy évig tartó csúnya pereskedés után az esküvőszervező cég hirtelen megegyezett a Peltz családdal, a fiatal pár nevében adományoztak, majd "boldog, gyümölcsöző életet" kívántak nekik. 

A csúnya dráma most újra felütötte a fejét, miután december közepén megjelent egy dokumentumfilm "Peltz Beckhams vs. The Planners" címmel a Discovery+-on, amelyben aztán térdig gázoltak a 3 milliós álomesküvő hátterében zajló drámában. 

A Beckham házaspár amennyire lehetett, próbát kimaradni a botrányból, de most attól rettegnek, hogy ez az ő nevüket is besározza és újabb családi titkok derülnek ki. 

Az InTouchWeekly forrása szerint a produkció "elkényeztetettnek és önzőnek" állítja be a menyasszonyt. A peranyag alapján készült dokumentumfilm szerint Nicola "hisztizett a vendéglista miatt, arra utasította a szervezőket, hogy Beckhamék elől hallgassanak el bizonyos részleteket, és rejtegette az apja elől a csillagászati összegű makeup- és fodrászköltségeket". Brooklyn pedig az anyja és a szerelme között zajló háború közepén találta magát. 

Brooklyn már hosszú ideje próbálja kibékíteni az anyját és Nicolát, és az esküvő után volt egy kis haladás az ügyben. Ez a dokumentumfilm visszaveti Brooklyn próbálkozásait, Victoria valószínűleg még jobban fog neheztelni Nicolára. David és Victoria úgy érzik, ez egy rémálom a család számára. Főleg annak tekintetében, hogy milyen nagyszerű kritikákat kapott David netflixes dokusorozata.

- nyilatkozta az illető. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek