Starity

Eljegyezte barátnőjét Hugh Hefner?

2010. december 25. 09:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 84 éves Playboy-alapító vajon elvette már a 60 évvel fiatalabb, éppen 24 éves barátnőjét? Bár megerősíteni még senki sem tudta, a legutóbbi Twitter-üzeneteikből nagyon úgy tűnik...

hirdetés
Eljegyezte barátnőjét Hugh Hefner?

Az akkoriban San Diegóban élő Crystal Harris a 2008-as év végén, a Playboy halloweeni buliján találkozott a Playboy-mogullal, akivel 2009 januárjáig randizgattak. Ezek után hamarosan beköltözött a híres Los Angeles-i Playboy-villába, miközben az ikerpárral, Karissa és Kristina Shannonnal „osztozkodott” Hefneren. Leforgatták a Playboy-villa lányai hatodik évadját, majd az ikrek 2010 januárjában elköltöztek, mondván, ők nem akarnak letelepedni, inkább utazni szeretnének és a karrierjükre koncentrálni.

Azóta Crystal mint Hefner egyetlen barátnője él a villában. Már korábban felmerültek a pletykák az eljegyzéssel, házassággal kapcsolatban, de eddig nem tűnt igaznak egyik sem, sőt alapjuk sem volt.

Most azonban a pár félreérthető Twitter-üzeneteivel megteltek az amerikai pletykaoldalak.

„Miután megnéztük a ma esti filmet, Crystal és én átadtuk az ajándékainkat. Én Crystalnak egy gyűrűt adtam. Ez egy igazán emlékezetes karácsonyi este volt”írta Hefner.

„Ez volt a valahai legemlékezetesebb karácsonyom” – fogta rövidre a szót a lány.

Most folynak a kérdezősködések és a találgatások, vajon tényleg megtalálta Hefner az igazit? Vajon tényleg sikerült Crystalnak elérni azt, amit Holly Madisonnak, az előző „főbarátnőnek” sok-sok év alatt sem?

Hugh Hefner egyébként már kétszer házas volt. Mildred Williamsszel 1949-től 1959-ig, Kimberly Conraddal pedig 1989-től egészen 2010 áprilisáig tartott kapcsolata – bár ekkor már a pár nem beszélt, mindössze ennyi időbe telt a házasság teljes felbontása.


Fotó: E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek